Keramische buiten tegels

De toepassing van keramische tegels in de tuin of op het terras zien we tegenwoordig steeds vaker, dat komt door de geweldige eigenschappen van het materiaal. Het is niet kras of stoot gevoelig, neemt nauwelijks tot geen vocht en vuil op en u kunt alle schoonmaak middelen er direct op toepassen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over vorstschade want daar zijn de tegels tegen bestendig.

Met de nieuwste print en afwerk technieken kunnen wij u voorzien van buiten tegels met een levensecht houtnerf, of een natuursteen uitstraling, en dat met alle voordelen welke het materiaal met zich mee brengt.

Enkhuizer Tegels heeft een nauwkeurige selectie gemaakt in showroom, van de buiten tegels die wij laten zien hebben wij ook een variant voor binnen. Dit bied de mogelijkheid om uw vloer naar buiten te werken (zoals de foto hierboven). In combinatie met een glazen pui of tuindeuren geeft dit een ruimtelijke en luxe uitstraling.

Wilt u eerst wat inspiratie op doen? Bekijk hier wat voor keramische buitentegels Enkhuizer Tegels aanbiedt.

Sinds kort hebben wij meer dan alleen tegels, wij kunnen u ook voorzien van grind. wilt u ons assortiment eens bekijken?

Voor al uw terrastegels, grind en sierbestrating

Enkhuizer Tegels

Contact:

Openingstijden: