Een Luxere Betere Nieuwe Badkamer

Een Luxere Betere Nieuwe Badkamer

Enkhuizer Tegels biedt U een totaalpakket bij het maken van een nieuwe Badkamer

Maak eenvoudig een afspraak met onze adviseur bij u thuis of in onze showroom

Met oog voor detail.

Een luxe badkamer kan dienen als een oase van ontspanning, een plek om elke dag even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De uitstraling van uw badkamer heeft een groter effect dan vaak verwacht wordt, wanneer je bijvoorbeeld met natuurgetrouwe materialen werkt, zoals hout en natuursteen-look tegels, creëer je een omgeving van rust en warmte, waar alles even van je schouders valt. 

Een simplistich ontwerp met glimmende tegels kan een ruimte wat groter laten lijken en orde uitstralen. 

Van de indeling tot details in afwerking, u kunt het proces met vertrouwen aan ons overlaten. Wij werken met de beste materialen en technieken om iedere badkamer de verwachting te laten overtreffen. 

De kosten van een badkamer.

Een nieuwe badkamer kan een flinke investering zijn. Enkhuizer Tegels u in alle prijsklassen kan bedienen, van een simpele budget oplossing tot een royale prive welness, er is van alles mogelijk. De kosten heeft u dus zelf in de hand. 

Een budget renovatie kunnen wij voor minder dan €10.000 aanbieden, dat is een volwaardige renovatie van slopen tot het afkitten. Als u uw wensen in een offerte uitgewerkt wilt zien, neem dan even contact op. Dat is geheel kostenloos.

Wat uw wensen ook zijn, een badkamer is nooit een verkeerde investering, het voegt vaak meer waarde toe aan uw woning dan u aan de badkamer uitgeeft.  

Een complete transformatie in slechts twee weken.

Het vervangen of aanleggen van een nieuwe badkamer kan al in 1 of 2 weken gedaan zijn. Wij kunnen deze termijn aanbieden omdat wij alle materialen op voorraad hebben staan en uit ons eigen vaatje van vakmensen kunnen tappen. Het is een meestal een krappe, maar uitgedachte, planning. We kunnen u in die termijn ook een nooddouche oplossing bieden. 

Bent u klaar voor een nieuwe badkamer?

Neem dan contact met ons op. Wij hebben doorgaans een doorlooptijd van een aantal maanden, het is dus verstandig om er optijd bij te zijn. Bij lekkage of andere zaken die spoed of een korte wachttijd vereisten kunt u het beste telefonisch contact opnemen, wij zullen u altijd proberen te helpen.

Maak hier eenvoudig een afspraak