Enkhuizer Tegels

Een onverwoestbare woonkamer vloer

Keramische woonvloeren

Een keramische woonkamer vloer is kras bestendig, en neemt geen vocht en vuil op. Een perfecte oplossing in een huis of bedrijf waar hygiëne hoog in het vaandel staat. 

Wij denken graag met u mee bij het uitzoeken van de juiste vloer en houden hier bij rekening met een aantal factoren waar u wellicht nog niet bij stil heeft gestaan.

"De vloer overleeft u wel"

Deze gekscherende uitspraak wordt hier vaak gemaakt, het geeft wel aan hoeveel vertrouwen wij in onze producten hebben. 90% van onze vloertegels komen uit Italië, de Italianen staan er om bekend de beste en hardste tegels te produceren. Ook bieden wij goedkopere vloertegels aan uit Spanje, Polen, Duitsland etc. 

Wij hebben in onze showroom keuze uit c.a. 2500 prachtige tegelvloeren welke u vrijblijvend kunt komen bekijken.

De variatie

Iedere tegel is bij ons uniek, van marmer tot hout of metaal look, wij hebben het allemaal. Onze tegels variëren niet alleen in uitstraling maar ook in hardheid, anti-slip waarde, en natuurlijk de prijs. Wij hebben voor iedere prijsklasse een ruime keuze opgesteld. Ook wanneer u naar een specifieke tegel op zoek bent helpen wij u graag verder. 

Vloerverwarming

Nu u op de hoogte bent van de eigenschappen van keramiek, vertellen wij u graag dat het de beste afwerking is op uw vloerverwarming. Het materiaal is bestendig tegen temeratuurswisselingen en u heeft geen rendementsverlies door de hoge warmtegeleiding van keramiek. 

Heeft u geen vloerverwarming? Geen probleem wij kunnen dit in iedere situatie voor u aanleggen!

Enkhuizer TEgels

“Laat u inspireren”

Contact:

Openingstijden: