Enkhuizer Tegels

Wij leveren en plaatsen woonkamervloeren

Ons werk zien? Kom eens langs in de showroom!

Onze bestsellers

Wat kost een tegelvloer?

Voor iedere prijsklasse beschikken wij over een ruime keuze. Bij het aanschaffen van een tegelvloer moet je rekening houden met een uitgave van c.a. €75 – €120 per m².

Dit zijn zowel de tegels als de verwerking daarvan. Wilt u ook vloerverwarming en egaliseren dan variëren de totaal kosten tussen de €140 – €200 per m²

Uiteraard kunnen wij op basis van uw wensen een offerte op maat maken.

Een tegelvloer & vloerverwarming binnen 1 week

Een keramische tegelvloer inclusief vloerverwarming en egaliseren, duurt in de gemiddelde woning slechts een week. In deze week zorgen wij voor zo min mogelijk overlast voor u en de buren.  

Wij hebben in onze showroom keuze uit talloze prachtige tegelvloeren welke u vrijblijvend kunt komen bekijken.

 

Keramische woonvloeren

Geen wippend laminaat meer, geen vlekken in de houten vloer, kies voor keramiek!

Een keramische woonkamer vloer is kras bestendig, en neemt geen vocht en vuil op. Een perfecte oplossing in een huis of bedrijf waar hygiëne hoog in het vaandel staat. 

Wij denken graag met u mee bij het uitzoeken van de juiste vloer en houden hier bij rekening met een aantal factoren waar u wellicht nog niet bij stil heeft gestaan.

Vloerverwarming

Nu u op de hoogte bent van de eigenschappen van keramiek, vertellen wij u graag dat het de beste afwerking is op uw vloerverwarming. Het materiaal is bestendig tegen temperatuurwisselingen en heeft geen rendementsverlies door de hoge warmtegeleiding van keramiek. 

Meer lezen? 

HET PROCES

Contact:

Openingstijden: